Sidhuvudbild

VÄLKOMMEN ATT HITTA DITT NÄSTA STEG - KARRIÄRCOACHING

Vi stöder och vägleder dig i möjligheten att pröva nya angreppssätt och nya lösningar för att hitta ditt nästa steg i arbetslivet.
Grunden är personliga möten och vår insats löper under tre till tolv innehållsrika månader.

Hitta din utveckling i ditt företag genom kvalificerad karriärcoaching hos oss.
Ge dig själv möjligheten att under erfaren ledning få stöd i din yrkesroll eller i dina funderingar på ditt nästa steg i yrkeslivet. Vi är ICF certifierade coacher med lång erfarenhet.

Läs vidare under Vi erbjuder

VÄLKOMMEN TILL ETT MÅNGSIDIGT ERBJUDANDE FÖR DINA REKRYTERINGSBEHOV

GuReSearch tillhandahåller hela rekryteringsprocessen, dock med en stark betoning på Executive Search. I det arbetet tillämpar vi främst vår egen väl utvecklade headhuntingmetodik, vilket vi med framgång gjort i över tjugo år.

GuReSearch erbjuder dessutom specialisttjänster inom Executive Research - den viktigaste delen i hela sökprocessen. Med en alltid lika gedigen research missar vi aldrig målet: Att finna med den bästa tänkbara kandidaten för varje uppdrag.

Du väljer!

Hos oss kan du välja den nivå av hjälp i ditt rekryteringsarbete som passar just dig! Du kan självklart uppgradera ditt behov av nivå när du själv vill och när du själv behöver.

Läs mera under Vi erbjuder om hur vi definierar de olika begreppen och om vårt breda och väl definierade utbud.

HK_medlem_i_100px.jpg VC_Logo_SvartText_RGB.jpg Vi_skogen_Foretagsgava_Bla_2016-100.png ACC_WEB1.jpg

NYTT UPPDRAG
Stockholms Hamnar söker en Chef till enheten för Fastighetsdrift. Läs mer under rubriken Uppdrag.

VENTURE CUP SAMARBETSPARTNER
GuReSearch är sedan flera år partner till Venture Cup, landets ledande tävling för de som vill utveckla sin affärsidé till ett framgångsrikt affärskoncept och starta företag. Birgitta Gure är sedan många år juryledamot i Venture Cup Öst.. Läs mer på http://www.venturecup.se

KARRIÄRCOACHING
Vi kan följa stötta o utveckla din personal, nyss anställd chef, eller chef som behöver hitta en ny plattform för sitt ledarskap. Enbart ICF certifierad coach hos oss arbetar med detta.
Kontakta oss för upplägg och offert.

SECOND OPINION-PERSONBEDÖMNING
Vem är bäst, vem ska vi välja?
Låt oss göra en kvalificerad bedömning av dina två slutkandidater i din interna eller din egen rekrytering. Vi testar, intervjuar o återkopplar och ger dig en trygg grund att fatta beslut på.
Kontakta oss för närmare info.

ONBOARDING
Med extern coaching stöttar vi den nyss anställde personen i sin nya roll och vi har bestämda fokusområden för detta. Blir det bra i början på nya jobbet blir det bra även fortsättningsvis! Ring för närmare info.

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in