Sidhuvudbild

Kandidat

Vill du skicka in din intresseanmälan till oss så gör du enklast det genom att skicka din CV inklusive ett följebrev där du berättar vilket ditt nästa steg helst skall vara. För att vara ännu tydligare får du gärna i rubrikraden på ditt mail skriva någon eller några av tex områdena management, marknadsföring, ekonomi/finans, försäljning, information/kommunikation, inköp, logistik, teknik, data/It.

Skicka till info@guresearch.se

Dokument i pdf eller wordformat går bra.

Vi vill naturligtvis att du skall veta att vi både fått och registrerat din intresseanmälan. För att undvika lite trista automatsvar och samtidigt minimera din och vår administration ber vi dig begära läskvitto. Det blir då din bekräftelse på att ditt mail har kommit och att det registreras hos oss.
Vi hoppas det här skall kännas bra för dig.

De uppgifter du lämnar på denna intresseanmälan och i ditt CV kommer att lagras på data hos oss. Uppgifterna hanteras konfidentiellt och lämnas ej ut till annan part utan ditt medgivande. Genom att skicka in din cv medger du att vi datalagrar dina lämnade uppgifter enligt GDPR. Vill du att vi tar bort dina uppgifter skriv till info@guresearch.se så får du en bekräftelse att så sker.