Sidhuvudbild

Mentorskap/coaching

Nedan några referenser från mina adepter. Klicka på länk och/eller läs texterna. vI

Referens Charlotta Fransen

"Jag har haft Birgitta som mentor under våren 2022. Det bästa med mentorprogrammet har varit den öppna dialogen vi haft med Birgitta, de (ibland utmanande) frågeställningarna som har fått mig tänka till och utveckla både mig själv och mitt bolag. Och inte minst är jag tacksam för de konkreta råd och tips som jag har fått. Birgitta är genuin, varm, kunnig och erfaren som har mycket att bidra med!
Jag kan varmt rekommendera henne som mentor till andra företagare och ledare."
Satu Ahlman
Advisor, Saga Performance

"Ett stort tack för din hjälp med att få ett nytt jobb! Det var först efter att jag träffat dig och du hjälpt mig justera mitt personliga brev och CV som det började hända något. Jag fick också lite bättre självförtroende på arbetsmarknaden när jag kom till intervjuer för första gången. Bara det var värt mycket, och nu är jag naturligtvis jätteglad att jag till slut nådde ända fram. Det är till stor del tack vare dig! " Johanna Eklund, april 2019

”Birgitta har på ett metodiskt, effektivt och samtidigt lugnt sätt guidat mig fram inom ett antal olika områden. Hon har hjälpt mig att vidga vyerna, skapa tydlighet och få insikt för att kunna ta viktiga beslut i min karriär. Våra coachsamtal har alltid varit energigivande och att Birgitta själv bjuder på sina egna erfarenheter, både positiva som negativa, bidrar till ett öppet och givande samtal. Stort tack Birgitta för din guidning och att du ser till helheten. Kan verkligen rekommendera Birgitta till alla som behöver ”input” i sina tankebanor och liv.”
Karin Hedman

”GuReSearch hjälpte mig med karriärcoachning vid ett vägval i livet. Genom metodiskt arbete kom vi fram till vilken typ av jobb jag skulle söka och hur jag skulle skriva mitt CV på bästa sätt. Fick intervju och tjänst direkt på första ansökningen!”
Nina, Web Creative Director

”Företaget jag jobbar på sökte en ny chef, en tjänst som jag var intresserad av. För att få stöd och råd i hur man på bästa sätt skulle söka ett intern jobb så anlitade jag Birgitta Gure. Våra samtal ledde till att jag ”tvingades” att tänka efter vad jag är bra på och vad jag vill med framtiden. Birgitta fanns där hela tiden där med sin energi och erfarenhet, vilket var otroligt stimulerande. Den förberedande anställningsintervjun som Birgitta genomförde med mig gav mig kraft att våga tro på mig själv och att jag faktiskt skulle klara av att vara chef.
Birgittas sätt att coacha mig har lett till att jag vågar ställa krav på min arbetsgivare och att jag vågar tro på mig själv. Allt resulterade i att jag fick en annan spännande tjänst på företaget som passar mig mycket bättre än den chefstjänst jag sökte från början.
Tusen tack Birgitta för ditt stöd och coachning i en viktig livssituation för mig. Nu har jag ett leende på läpparna igen.”
Beatrice Jansson

"Vill tacka dig otroligt mycket för allt bollande fram och tillbaka, du har hjälpt mig mycket och fått mig att tänka efter. Och många handfasta tips som definitivt kommer komma till användning i framtiden! "
Caroline Hedman

UTVÄRDERINGAR - UTTALANDEN

”Oerhört värdefullt att de personliga mötena prioriteras”
”Flexibel när det gäller tillgänglighet”
”Ser hela människan”
”Stort personligt engagemang”
”Pådrivande för att få resultat”
”Förtroendeingivande tack vare gedigna erfarenheter och genuint intresse”
"Det är viktigt att få känna att man duger som människa för att ha styrkan att söka jobb"
"Min coach Birgitta Gure vill jag varmt rekommendera, hon har med sitt lugna och kloka sätt fått mig att växa och tro på mig själv igen. Tack!"
”Jag är mycket nöjd, har fått det stöd jag har förväntat mig. Jag har dessutom fått några hållpunkter att gå vidare med för att utvecklas i mina framtida arbeten”
”Du har stärkt mitt självförtroende jättemycket”
”Det är lättare att prata med dig än med andra som jag känner mycket mer”
”Jag har fått ett mycket professionellt bemötande och även om jag idag inte har fått något jobb så känner jag mig säkrare på hur jag ska sälja mig”
”Har fått hjälp med alla de punkter som jag personligen kände att jag behövde hjälp med från en coach”

Utvärdering

Vid coachperiodens slut gör oftast klienten en utvärdering av sina erfarenheter och tar ställning till ett antal - 9 - påståenden.
Man instämmer på en skala mellan 1 och 7, där 7 är högsta graden av instämmande.

Genomsnittet för alla som gått i coaching ligger på 6,6